Ποικιλιακά κρασιά. Αγιωργίτικο Π.Ο.Π.από τους αμπελώνες της Νεμέας, με αρώματα κόκκινων φρούτων, βαθυκόκκινο χρώμα και βελούδινη επίγευση. Μοσχοφίλερο, λεπτό και ισορροπημένο, με χαρακτηριστικό άρωμα, συνοδεύει ψάρια και λευκά κρέατα. Cabernet Sauvignon, με βαθύ, σκούρο χρώμα και επίγευση διαρκείας για κόκκινα κρέατα και κίτρινα τυριά. Σαββατιανό, ένα κρασί με ανοιχτό χρώμα και αρώματα φρούτων, για να πλαισιώνει πουλερικά και θαλασσινά. Ημίγλυκος ερυθρός, με έντονα αρώματα και ισορροπημένη γεύση, ως απεριτίφ ή συνοδευτικό με φρούτα & ξηρούς καρπούς.