Από το street food μέχρι την Βιωματική κουζίνα, ο Γιάννης Λιόκας, με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του, θα μας οδηγήσει βήμα-βήμα στην ένταξη νέων trends στη δική μας επιχείρηση εστίασης. .
Γιάννης Λιόκας, Chef
Bιογραφικό: Ο Γιάννης Λιόκας είναι Chef με πολύχρονη εμπειρία και συμμετοχή στην Ελληνική
γαστρονομική σκηνή. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά
της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα.
Σπούδασε στην Αθήνα στη σχολή "CHEF D’OEUVRE" και έχει μετεκπαιδευτεί σε Παρίσι
και Μιλάνο δίπλα σε βραβευμένους Chefs και καταξιωμένες σχολές (Ecole Le notre
Paris,Ecole Ritz Escoffier Paris,"Le Pre-catelan restaurant" Chef Frederic Anton - 3
Michelin stars Paris, "Trussardi alla Scalla Restaurant", Chef Andrea Berton- 2 Michelin
stars Milan-Italy, "Ceresio 7 Restaurant" Chef Elio Sironi Milan-Italy)
Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία,
εκ των οποίων κάποια κατέχουν αστέρια Michelin (ενδεικτικά: Head Chef ,Elia
Restaurant, Dubai , Pil-Poul, Jérôme Serres , βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin,
Αθήνα).
Είναι Consultant Chef στο εστιατόριο “Salvia” του Aristi Mountain Resort που
βρίσκεται στο Ζαγόρι Ιωαννίνων, στο ξενοδοχείο "White Coast Milos" που βρίσκεται
στη Μήλο και στο εστιατόριο Hide & Seek που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Αθήνα.
Επίσης προηγούμενα εστιατόρια που έχει διατελέσει ως Head Chef και έχουν
βραβευτεί από τον ελληνικό οδηγό Fnl είναι ("Nolita Resaurant", "Salvia
Restaurant", "Φάρμα Μπράλου restaurant").
Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Head Chef στο βραβευμένο εστιατόριο "Monzu" που
βρίσκεται στην Κηφισιά, Αθήνα.