Ανδρέας Λαγός

Nomad Chef

METRO Blog

Detox μενού:H τάση που κυριαρχεί στην εστίαση στην αρχή του έτους!

19/01/2021

Τα τελευταία χρόνια - μετά τις γιορτές -  παρατηρείται μία τάση των καταναλωτών προς detox διατροφικές επιλογές.

Για τον επιχειρηματία εστίασης αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για επιπλέον πωλήσεις και αύξηση του τζίρου του:

  • Δημιουργείστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσφέρετε το διαφορετικό, αναγνωρίστε τις ανάγκες του πελάτη σας και αξιοποιείστε το προς όφελός σας. 
  • Δημιουργήστε detox μενού, το οποίο μπορεί να διατεθεί και μέσω delivery/take away, με γεύσεις που θα ενισχύσουν τις γευστικές επιλογές των πελατών σας. 
  • Προτείνετε πρωινά με smoothies με γιαούρτι, μπανάνα, βρώμη, μέλι, κανέλα και κουρκουμά ή μία ομελέτα με ασπράδια αυγών και σπαράγγια. 
  • Προσθέστε στα κυρίως μεσημεριανά πιάτα επιλογές κρεατικών που συνοδεύονται με μανιτάρια, μυρωδικά και βρώμη. Πένες με βιολογικό μπρόκολο και σπιτικά φρέσκα λαχανικά.
  • Προσφέρετε προτάσεις βραδινού με ελαφριές Σούπες, όπως σούπα με λαχανικά, πουρέ πατάτας, ρεβυθάδα. 
  • Και πάνω από όλα σχεδιάστε το detox μενού σας σύμφωνα με το είδος της επιχείρησης  που έχετε
  • Τέλος, ενημερώστε τους πελάτες σας για αυτή την παροχή σας μέσω εντύπου ή άλλων εφαρμογών, αξιοποιείστε σωστά τα social media και προωθήστε τα στις εταιρείες delivery που συνεργάζεστε με ευφάνταστες φωτογραφίες. 

πετυχαίνουμε-μαζί

Ανδρέας ΛαγόςNomad Chef

Detox μενού:H τάση που κυριαρχεί στην εστίαση στην αρχή του έτους!

19/01/2021

Τα τελευταία χρόνια - μετά τις γιορτές -  παρατηρείται μία τάση των καταναλωτών προς detox διατροφικές επιλογές.

Για τον επιχειρηματία εστίασης αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για επιπλέον πωλήσεις και αύξηση του τζίρου του:

  • Δημιουργείστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσφέρετε το διαφορετικό, αναγνωρίστε τις ανάγκες του πελάτη σας και αξιοποιείστε το προς όφελός σας. 
  • Δημιουργήστε detox μενού, το οποίο μπορεί να διατεθεί και μέσω delivery/take away, με γεύσεις που θα ενισχύσουν τις γευστικές επιλογές των πελατών σας. 
  • Προτείνετε πρωινά με smoothies με γιαούρτι, μπανάνα, βρώμη, μέλι, κανέλα και κουρκουμά ή μία ομελέτα με ασπράδια αυγών και σπαράγγια. 
  • Προσθέστε στα κυρίως μεσημεριανά πιάτα επιλογές κρεατικών που συνοδεύονται με μανιτάρια, μυρωδικά και βρώμη. Πένες με βιολογικό μπρόκολο και σπιτικά φρέσκα λαχανικά.
  • Προσφέρετε προτάσεις βραδινού με ελαφριές Σούπες, όπως σούπα με λαχανικά, πουρέ πατάτας, ρεβυθάδα. 
  • Και πάνω από όλα σχεδιάστε το detox μενού σας σύμφωνα με το είδος της επιχείρησης  που έχετε
  • Τέλος, ενημερώστε τους πελάτες σας για αυτή την παροχή σας μέσω εντύπου ή άλλων εφαρμογών, αξιοποιείστε σωστά τα social media και προωθήστε τα στις εταιρείες delivery που συνεργάζεστε με ευφάνταστες φωτογραφίες.