Detox μενού:H τάση που κυριαρχεί στην εστίαση στην αρχή του έτους!
Τα τελευταία χρόνια - μετά τις γιορτές - παρατηρείται μία τάση των καταναλωτών προς detox διατροφικές επιλογές.
Για τον επιχειρηματία εστίασης αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για επιπλέον πωλήσεις και αύξηση του τζίρου του:
-
Δημιουργείστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσφέρετε το διαφορετικό, αναγνωρίστε τις ανάγκες του πελάτη σας και αξιοποιείστε το προς όφελός σας.
-
Δημιουργήστε detox μενού, το οποίο μπορεί να διατεθεί και μέσω delivery/take away, με γεύσεις που θα ενισχύσουν τις γευστικές επιλογές των πελατών σας.
-
Προτείνετε πρωινά με smoothies με γιαούρτι, μπανάνα, βρώμη, μέλι, κανέλα και κουρκουμά ή μία ομελέτα με ασπράδια αυγών και σπαράγγια.
-
Προσθέστε στα κυρίως μεσημεριανά πιάτα επιλογές κρεατικών που συνοδεύονται με μανιτάρια, μυρωδικά και βρώμη. Πένες με βιολογικό μπρόκολο και σπιτικά φρέσκα λαχανικά.
-
Προσφέρετε προτάσεις βραδινού με ελαφριές Σούπες, όπως σούπα με λαχανικά, πουρέ πατάτας, ρεβυθάδα.
-
Και πάνω από όλα σχεδιάστε το detox μενού σας σύμφωνα με το είδος της επιχείρησης που έχετε.
-
Τέλος, ενημερώστε τους πελάτες σας για αυτή την παροχή σας μέσω εντύπου ή άλλων εφαρμογών, αξιοποιείστε σωστά τα social media και προωθήστε τα στις εταιρείες delivery που συνεργάζεστε με ευφάνταστες φωτογραφίες.