Ανδρέας Ματθίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

METRO Blog

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας πουλώντας μαζί με το φαγητό και κρασί.Tips για Εστιατόρια

16/02/2021

Με τα δεδομένα που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, πολλά εστιατόρια λειτουργούν με τη λογική του delivery και του pick up. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δημοφιλή πιάτα του κάθε εστιατορίου, οι επιλογές των κρασιών του αλλά και τα φυσικά του πρόσωπα, έχουν κτίσει μια δυνατή σχέση με τη συνεπή πελατεία τους. Αυτό άλλωστε είναι και το  άυλο κεφάλαιο της κάθε επιχείρησης. 

Κάντε το κρασί όχημα στην αύξηση των πωλήσεων σας δίνοντας κίνητρα για αγορά κρασιών από τη λίστα σας όπως: 

  • Εξειδικευμένες συμβουλές για την επιλογή των κρασιών με τα αντίστοιχα επιλεγόμενα πιάτα από το μενού με την προβολή κάποιων κρασιών δίπλα στο κάθε πιάτο.
  • Δώστε ένα σοβαρό ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών της λίστας (πχ 30%).
  • Δώστε για κάθε ΧΧ,οο € παραγγελίας στο φαγητό 1 φιάλη κρασιού δωρεάν. 
  • Σε περίπτωση επαναληπτικής παραγγελίας για τον ίδιο αριθμό ατόμων εντός 15 ημερών δώστε επιλεγμένα κρασιά δωρεάν.
  • Συμφωνήστε με τους σερβιτόρους σας να κάνουν οι ίδιοι το delivery η να είναι αυτοί που θα παραδίδουν το φαγητό και το κρασί στο ίδιο το εστιατόριο.

πετυχαίνουμε-μαζί

Ανδρέας ΜατθίδηςΠρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας πουλώντας μαζί με το φαγητό και κρασί.Tips για Εστιατόρια

16/02/2021

Με τα δεδομένα που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, πολλά εστιατόρια λειτουργούν με τη λογική του delivery και του pick up. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δημοφιλή πιάτα του κάθε εστιατορίου, οι επιλογές των κρασιών του αλλά και τα φυσικά του πρόσωπα, έχουν κτίσει μια δυνατή σχέση με τη συνεπή πελατεία τους. Αυτό άλλωστε είναι και το  άυλο κεφάλαιο της κάθε επιχείρησης. 

Κάντε το κρασί όχημα στην αύξηση των πωλήσεων σας δίνοντας κίνητρα για αγορά κρασιών από τη λίστα σας όπως: 

  • Εξειδικευμένες συμβουλές για την επιλογή των κρασιών με τα αντίστοιχα επιλεγόμενα πιάτα από το μενού με την προβολή κάποιων κρασιών δίπλα στο κάθε πιάτο.
  • Δώστε ένα σοβαρό ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών της λίστας (πχ 30%).
  • Δώστε για κάθε ΧΧ,οο € παραγγελίας στο φαγητό 1 φιάλη κρασιού δωρεάν. 
  • Σε περίπτωση επαναληπτικής παραγγελίας για τον ίδιο αριθμό ατόμων εντός 15 ημερών δώστε επιλεγμένα κρασιά δωρεάν.
  • Συμφωνήστε με τους σερβιτόρους σας να κάνουν οι ίδιοι το delivery η να είναι αυτοί που θα παραδίδουν το φαγητό και το κρασί στο ίδιο το εστιατόριο.